Svet

Region

Megan Markl ima dva uslova za pomirenje sa Kejt Midlton i princom Vilijamom!

Megan Markl ima dva uslova pre nego što se ona i njen suprug princ Hari, pomire sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, tvrdi kraljevski stručnjak.

Megan Markl ima dva uslova za pomirenje sa Kejt Midlton i princom Vilijamom! Foto: Printsreen Youtube/BBC news



Priča se da princ i princeza od Velsa ulažu napore da poprave razdor sa mlađim bratom Vindzorom i bivšom glumicom iz "Suitsa" koja je postala vojvotkinja od Saseksa, Megan, ali su njihove veze sa kraljevskom porodicom postale napete otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Slične vesti: Da li je ovim postupkom Megan Markl poslala tajnu poruku Kejt Midlton? (FOTO)

Sada je kraljevski autor Tom Kvin sugerisao da, dok Vilijam i Kejt žele pomirenje, Megan nije baš spremna da zakopa ratne sekire - i da postoje dve stvari koje sprečavaju pomirenje.



Govoreći ekskluzivno za "The Mirror", gospodin Kvin je rekao: „Hari bi želeo pomirenje, ali podržava svoju ženu u potpunosti i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica bila dovoljno ljubazna prema njoj – i da joj se srdačno izvini zbog prošlosti – to se neće dogoditi."

Otkako su napustili kraljevske dužnosti, Hari i Megan izneli su niz optužbi, u intervjuima – uključujući megazvezdu Oprom Vinfri – i u svojim dramatičnim Netfliks dokumentarnim serijama, Hari i Megan.

Gospodin Kvin, prijatelj kraljevske porodice je čak sugerisao da Megan sprečava Harija da se uključi u mirovne pregovore sa Kejt i Vilijamom, formirajući barijeru koja sprečava njenog muža da posegne za „maslinovom grančicom“ čak i nakon što je Kejt dijagnostifikovan rak.

"Ovde je došlo do pomaka od Kejtine bolesti, Hari i Megan osećaju da treba da pruže ruku pomirenja, ali nezadovoljstvo Megan Markl i dalje sprečava da se bilo šta zaista značajno desi. Bolest često zbližava zaraćene članove porodice, a tamo u Kensingtonskoj palati se nadaju da bi to mogla da uradi Kejtina bolest."




Kraljevski autor tvrdi da su Vilijam i Kejt uložili napore da poprave veze sa Saseksijima i da su uputili poziv Megan i Hariju, ohrabrujući ih da dovedu Arčija i Lilibet u Veliku Britaniju u posetu - ali je Megan odbila.

„Nema šanse da bi Megan dovela decu u Veliku Britaniju“, dodao je on. „Vilijam i Kejt su predložili da Megan i Hari dovedu decu i da dva para i njihove porodice pokušaju da se pomire, ali taj predlog do sada ne vodi nikuda.

Odnos između Megan i Harija i Vilijama i Kejt je zategnut nakon iskrenih otkrića porodice Saseksi o kraljevskom životu u njihovoj dokumentarnoj seriji Netfliks i njihovog eksplozivnog intervjua sa Oprom Vinfri.

U svojim memoarima "Spare", Hari je izneo nekoliko optužbi protiv svog brata i snaje. Hari u svojoj knjizi prepričava žestoku svađu sa Vilijamom, tvrdeći da je princ od Velsa žigosao Megan kao „tešku”, „nepristojnu” i „abrazivnu”. Hari dalje navodi da me je tokom ovog sukoba Vilijam "uhvatio za kragnu, pocepao mi ogrlicu i oborio me na pod".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>