Region

Svet

Kemal Monteno pevao sa Čolom, Severinom, Bregom i drugima (Video)

Kemal Monteno je u sarejevskoj Zetri priredio nesvakidašnji koncert na kom su gostovali njegovi dobri prijatelji, među kojima su najveća imena ex-Yu estrade od Gorana Bregovića, preko Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Dina Merlina, Severine, Dražena Žerića Žere, Radeta Šerbedžije i Hanke Paldum.

Kemal Monteno pevao sa Čolom, Severinom, Bregom i drugima (Video)



Severina je sa Montenom na početku otpevala pesmu "Pamtim samo srećne dane", a kasnije joj se pridužio Bregović sa kojim je izvela pesmu "Tridesete". 

Ogroman aplauz pobrao je Oliver Dragojević sa kojim je otpevao numeru "Nije htjela".

Među Montenovim gostima bio je i Rade Šerbedžija koji je u prilično veselom izdanju izašao pred publiku noseći čašu vina u ruci. S Montenom su kao gosti nastupili i Dino Merlin, Dražen Žerić Žera i Hanka Paldum.

Na kraju je vrlo emotivan bio i Kemin nastup sa Zdravkom Čolićem, koji je izazvao ovacije publike. Video-linkom iz Banja Luke publici se obratila Jadranka Stojaković, koje zbog lošeg zdravstvenog stanja nije mogla prisustvovati spektaklu u Sarajevu.

Monteno je pevao velike hitove "Šta je život", "Lidija", "Jedne noći u decembru", "Napiši jednu ljubavnu", "Daleko", "Ovako ne mogu dalje"...
 

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>