Region

Svet

Goca Tržan: Priželjkujem bezuslovnu i bezrezervnu ljubav

Već više od dve godine, otkako je bila učesnica prvog "VIP Survajvera", Goca Tržan ne silazi s naslovnih strana.

Goca Tržan: Priželjkujem bezuslovnu i bezrezervnu ljubav



Priče u kojima je ona glavni akter sve su samo ne monotone. I njen život je takav, dinamičan i zanimljiv. Nju ne zanimaju izmišljene afere i skandali, ljudi je vole zbog dobrog glasa, pesama i zato što nema dlake na jeziku.

Goca Tržan punila je novinske stupce zbog razvoda sa suprugom Ivanom Marinkovićem, a sada bi mnogi voleli znati detalje o njenoj vezi sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Poučena pređašnjim iskustvom, odlučila je da svoju intimu više ne deli sa širokim narodnim masama. O svom ljubavnom životu, rekla je, više javno ne govori. Ipak, u intervjuu je odškrinula vrata svog srca, ali i spavaće sobe.

Da li te opterećuju medijski natpisi koji se bave tvojom vezom s Rašom?

"Sve ono što nema veze sa mnom i mojim privatnim životom me ne dotiče. Do sada su me novinari bar pet puta rastavili i isto toliko puta sastavili s raznim muškarcima. Ako ćemo realno, bilo bi baš super i zabavno da moj život stvarno liči na novinarsko maštanje, ali je moja stvarnost puno dosadnija i lepša."

Koliko naslovi u novinama utiču na tvoj odnos s Rašom?

"Moj odnos sa svim ljudima koji me vole i poznaju nikad ne zavisi od napisa u novinama."

Nedavno si na Tviteru napisala da je jutarnju seks najbolji način da se započne dan. Šta je najbolji način da se započne noć?

"Ludo se zabavljam na Tviteru, a moj tvit o jutarnjim ritualima je istinit! Noć je najbolje započeti kokicama i nekim dobrim starim filmom, a završiti…"

Čini se da te je dodatno podmladila "mlada krv" partnera?

"Podmlađuje me isključivo negovanje, treniranje, mezoterapija i skupa kozmetika. A još nisam počela da pijem krv! Mada ideja nije loša."

Nova holivudska mantra glasi - mlada si koliko i tvoj muškarac.

"Ne, mlada sam onoliko koliko ja kažem da sam mlada!"



Pa dobro, šta je onda tajna tvog seksipila?

"Jeste, da vam kažem pa da više ne bude tajna?! Možda to što u sve što radim ulažem strast i energiju kao da mi je poslednje u životu. I što se ne opterećujem preterano svojim seksipilom."

Mnogi komentarišu da si procvetala nakon razvoda, a evidentno je da muškarci svih starosnih doba uzdišu za tobom i nazivaju te seks-bombom?

"Je l’ ovo bio kompliment? Ja ću ovo svakako shvatiti kao kompliment, ali zaista u mom životu ništa ne govori da je to tako. Živim kao i svaka druga žena, a nešto ne primećujem horde udvarača ispod mog prozora. No, svakako, prijaju takvi komentari."

Šapni nam da li opravdavaš taj epitet, probudi maštu svojim muškim fanovima?

"U poverenju, da niko ne čuje, ja sam sigurno najstrastvenija i najseksi žena na planeti! (Ali nisam vam ja rekla!) Hahaha! Ma nemam pojma! I odakle vam uopšte takve ideje?!"

Čega bi se odrekla zarad ljubavi, a čega ne bi nikad?

"Nikad se više nikoga i ničega neću odreći zbog ljubavi. Jer kad vas neko stvarno voli, voli vas tačno onakvu kakva ste i nikad od vas ne bi tražio da se ičega odričete. E, takvu ljubav priželjkujem, bezuslovnu i bezrezervnu!"

Kakvi su ti poslovni planovi za naredni period?


"Uskoro završavam svoj novi singl i vrlo sam nestrpljiva da ga svi čuju."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>