Region

Svet

Doris Dragović: Od javnosti se krila u crkvi

Pevačice Doris Dragović dugo nije bilo na sceni, jer se, kako kaže povukla iz javnosti pošto je želela da se posveti porodici.

Doris Dragović: Od javnosti se krila u crkvi



Doris je poslednjih deset godina živela mirnim porodičnim životom, a sa estrade se povukla, jer je htela da se posveti suprugu Mariju i sinu Borni (22). Redovno su je viđali samo u crkvi, a radila je i na mjuziklima.

Njen nastup u zagrebačkoj dvorani Lisinski, na kojem je proslavila 30 godina karijere, očekivao se zbog toga sa velikim nestrpljenjem. Doris, je prihod od koncerta namenila dečjoj bolnici u Klaićevoj.

- Radujte se sa mnom, to mi je najveća nagrada - rekla je ona.

Hitovi poput “Željo moja” i “Marija Magdalena” razgalili su okupljene, a pesmu “Ti si čovjek za mene” posvetila je suprugu Mariju Budimiru kome je slala poljupce sa scene. Sa Doris su pevali i Petar Grašo, Mladen Bodalec, Ivo Gamulin Gianni. Pevačica je promenila tri odevne kombinacije, belu, crvenu i crnu haljinu.

Atraktivna Splićanka počela je da peva 1982. u grupi More, a proslavila se kao predstavnica Jugoslavije na Evroviziji 1986. godine. Na tom takmičenju 1999. osvojila je četvrto mesto s “Marijom Magdalenom”.

Zbog toga što je bila omiljena među navijačima zvali su je 'kraljicom Torcide'. 
Ta ljubav je nestala kada je za doček nove godine 2000. godine pevala u Crnoj Gori.

Ubrzo se povukla iz javnosti.

Autor: S.P.
Izvor: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>