Region

Svet

Doris Dragović u elegantnim kreacijama na sceni Kombank Arene

Pored novih aranžmana pesama koji su spremni za sutrašnji koncert u Kombank Areni, Doris Dragović će zablistati i u elegantnim haljinama koje je specijalno za nju kreirala modna dizajnerka Anamarija Asanović, poznata je po saradnji sa Severinom, Alkom Vuicom, Jelenom Rozgom i dr.

Doris Dragović u elegantnim kreacijama na sceni Kombank Arene


 
Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće Ilma Karahmet i tenor Ivo Gianni Gamulin, a Doris će na sceni pratiti veliki mešoviti hor i bend od jedanaestočlani bend.



U novim aranžmanima naći će se pesme kao što su "Željo moja", "Marija Magdalena", "Malo mi za sriću triba", "Anđeo Gabrijel" i mnoge druge, koje su obeležile preko 30 godina dugu karijeru Doris Dragović. Samo za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, Doris priprema i posebno iznenađenje.

"Ja sam uvek bila nekako više naklonjena ljubavnim, romantičnim pesmama, ali upravo zato što sam čula da su neke pesme ovde ljudima bile interesantne, nešto smo pripremili kao iznenađenje", poručila je Doris Dragović publici u Srbiji.

Ljubitelji dobre muzike svrstavaju je u zvezde čiji sjaj ne bledi i koje su uvek na vrhu, ali nikada nisu bile deo tipičnog estradnog sveta. Nakon velikog hita "Željo moja" sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije 1986. godine, njena karijera išla je uzlaznim tokom. Ređale su se pesme i albumi koji su nosili etikete "zlatna", "dijamantska", "platinasta", velike turneje i koncerti.



Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će biti održan 14. februara i koncert u Spensu, 8. marta, u prodaji su po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Autor: B.B.
Foto: PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>