Region

Svet

Severina odmara bez Milana i deteta

Severina se odmara potpuno sama! Iako su svi mediji “alarmirali” da u njenom životu nešto ne štima Seve je odlučila samo da se posveti malo sebi i provede sedam dana sama na Jadranu bez sina Aleksandra i verenika Milana.

Severina odmara bez Milana i deteta



Seve se smestila u luksuznom rizort u blizini Petrčana. Učinila je to kako bi bila bila što bliže Zadru, Vodicama i Šibeniku, gde je imala nekoliko koncerata.

Pošto je dete ostavila kod majke u Splitu, njeni prijatelji tvrde da je vrlo opuštena i mirna jer je sina ostavila u sigurnim rukama. Njen verenik Milan Popović je, kažu, na putu zbog poslovnih obaveza.

Severina nije usamljena jer ju svakodnevno posećuju i brojni drugi prijatelji. Popularnoj pevačici na sedmodnevnom odmoru društvo pravi njen dugogodišnji prijatelj, nekadašnji menadžer i producent Edvin Softić. Severina je, kažu, poznata kao vrlo galantna prijateljica, pa svakoga od njih počasti ručkom, večerom pa čak i hotelskim smeštajem, piše Jutarnji list.

Ovaj rizort Severina je odabrala jer ima privatnu plažu, na kojoj nju i njeno društvo ne može da ometa niko ko nije gost hotela, budući da je pristup hotelskom kompleksu ograđen, a unutar se šetaju telohranitelji koji čuvaju goste od neželjenih posetioca.

Slobodno vreme Seve je iskoristila za duže spavanje i brčkanje u hotelskom bazenu, a do mora se retko spušta, osim na večeru, kad uživa u restoranu na plaži.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>