Style

Ljubav

Ovan, Bik, Blizanac i Rak - Mesečni horoskop za maj!

Pogledajte šta zvezde predviđaju za Ovna, Bika, Blizance i Raka u maju. Od ljubavi do finansija, saznajte šta vam donosi mlad Mesec, pun Mesec i retrogradni Pluton.

Ovan, Bik, Blizanac i Rak - Mesečni horoskop za maj! Foto: Pixabay





Očekujte promene, napredak u karijeri, tenzije u finansijskim pregovorima, svež početak, i introspekciju. Ovaj mesec je vreme hrabrosti, mudrosti, samopromišljanja i prihvatanja neočekivanog. Saznajte kako će ove promene uticati na vaš život u narednom periodu.




Ovan (21. mart – 19. april) - mesečni horoskop

Ovog meseca možeš očekivati promene. Neki stari problemi sa društvom mogu se vratiti, ali pokušaj da budeš oprezan. Nova mladina u Biku donosi priliku za napredak u karijeri. Ipak, moguće su tenzije, naročito u finansijskim pregovorima. Strpljenje i pametno razmišljanje su ključni. Ulazak Venere u Blizance donosi moćan pun Mesec, koji može doneti iznenađenja i u ljubavi i u finansijama. Drži se otvorenim za neočekivano i budi hrabar jer vreme je da prihvatiš baš to neočekivano...


Bik (20. april – 20. maj) - mesečni horoskop

Ovaj maj donosi kraj tvog rođendanskog perioda i uvodi te u transformaciju sa prelaskom Sunca u Blizance. Ova promena te izaziva da napustiš svoju zonu komfora i aktivno radiš na ostvarivanju svojih snova. Kao zemljani znak pod vladavinom Venere, ti si predodređen za sreću, bez obzira na to kako je definišeš. 

Retrogradni Pluton u Vodoliji podstiče te da ponovo razmotriš svoje profesionalne ciljeve i da se zapitaš da li si zaista zadovoljan ili samo udobno smiren u rutini. Moćni mlad Mesec u tvom znaku obećava novi početak i potvrđuje tvoju vrednost u ostvarivanju svojih snova. Ipak, dok radiš na svojim ciljevima, razmisli o zadržavanju svojih strategija diskretnim. Ponekad je mudro zadržati planove privatnim dok se ne ostvare. Ovog meseca, budi hrabar i prihvati rizik za pravu sreću, ali pametno upravljaj svojim potezima.




Foto: Freepik



Blizanci (21. maj – 20. jun) - mesečni horoskop

Srećan rođendan, dragi Blizanci! Rođendanski mesec je konačno stigao, i sa sobom nosi obilje pažnje i energije. Ovaj period je tvoj, i vreme je da se posvetiš sebi i svojim željama. Ali nemoj zaboraviti da je ovaj mesec takođe vreme introspekcije i samorazumevanja. Retrogradni Pluton u Vodoliji ti postavlja pitanja o tvojim ličnim odnosima i intimnosti. Ovo je vreme da razmotriš kako pristupaš tim aspektima svog života i da eventualno doneseš neke promene ako je to potrebno.

Kako se sezona Blizanaca odmotava, očekuj velike promene i nove prilike. Budi hrabar i otvoren za sve što dolazi. Tvoj šarm će biti na vrhuncu, posebno sa ulaskom Venere i Jupitera u tvoj znak, zato rasti i razvijaj se.

Ovaj mesec nije samo za slavlja, vreme je da postaviš sebi ciljeve za narednu godinu. Iskoristi svoju kreativnost i energiju da stvoriš planove za svoju budućnost. Budi hrabar Blizanac, i pusti svoje snove da lete...



Rak (21. jun – 22. jul) - mesečni horoskop

Ovog maja Rak treba da osluškuje svoju intuiciju i unutrašnje osećaje. Kako Pluton ide unazad, bićeš podstaknut da pažljivo razmotriš svoje potrebe za bliskošću, možda ćeš otkriti nove želje ili sklonosti. 

Takođe, iskoristi vreme za opuštanje i neobavezno druženje sa prijateljima. Sa dolaskom sezone Blizanaca, možeš razmotriti vođenje dnevnika snova i eksperimentisanje sa tarot kartama kako bi još više razvio svoje psihičke sposobnosti. 

Pun Mesec u Strelcu naglašava važnost brige o sebi i podstiče te da veruješ svojim instinktima, posebno u odnosima. Posveti vreme samopromišljanju i meditaciji kako bi razlikovao pravu intuiciju od obične nervoze. Kako se mesec završava, Jupiter ulazi u tvoju 12. kuću, što će pojačati tvoje duhovne i kreativne aktivnosti. Veruj u svoje unutrašnje osećaje i pusti ih da te vode ka ličnom razvoju i dubljim vezama.


DNEVNI HOROSKOP

 
Ne propustite najtačniji NEDELJNI HOROSKOP.
MESEČNI HOROSKOP za maj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>