Zabavni Horoskop

Vaše dete Blizanac je možda još u porodilištu htelo nešto da vam kaže!

Vaše dete Blizanac je možda još u porodilištu htelo nešto da vam kaže. To je dete koje neće sa vama ulaziti u rasprave, već će vas sa pažnjom slušati i taman kad pomislite da je vašu priču razumelo i primilo k znanju, uradiće po svom.

Vaše dete Blizanac je možda još u porodilištu htelo nešto da vam kaže! Foto: Pxhere





Kako opčinjenost kod ovog deteta kratko traje, tu se i ne isplati davati novac na neke skupe igračke, jer će ih brže-bolje “izgustirati”. Roditelj koji sa njim bude provodio više vremena, podmladiće se i zaista uživati u detinjstvu svog malog vragolana. Po kući će vam često biti razbacane igračke, slikovnice, i ne samo to, dok ste se okrenuli, sa police je nestao ruž, po celoj sobi se razvlači rolna toalet papira, odavno ne može niko da vas dobije, jer je ono podiglo slušalicu i razgovara, a knjigu koju ste počeli da čitate, sva je išarana, pa ne vidite više ni slova.

Dete Blizanac obožava da stalno nešto zapisuje, drži blokčić, kako po knjigama, tako i po tapetama, ili čak sopstvenom telu! Obožavaće da se igra sa decom, a ovo dete je rođeni imitator i uvek će odlično oponašati starije.


Ne propustite najtačniji NEDELJNI HOROSKOP.



Foto: Pxhere


Nekako on sam bira svoje autoritete, i zato ćete posebno u pubertetu shvatiti koliko vaše dete liči na likove koje je zalepilo na zidu. Ovo dete će vas posebno spajati sa ljudima iz najbliže okoline, pa i ako niste, počećete da kafenišete sa mamama njegovih prijatelja, koje će bez pardona dovoditi i u dom.

Kako dete Blizanac ima mnogo ideja, a malo vremena, postaje površno. Zato je najbitnije da ga naučite da ne odustaje lako! Kada krene da crta, piše, naterajte ga da završi do kraja, pre nego što je već uzeo neku novu zabavu. Ovo dete posebno voli TV. Ono što je važno je da ga učite o higijeni ruku, jer je dete Blizanac najviše sklono problemima sa respiratornim organima. Sa ovim detetom nikad nije dosadno!

DNEVNI HOROSKOP

Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj.

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>