Svet

Region

Majka naterala Kim Kardašijan da snimi pornić!

Bivši suprug starlete tvrdi da je Kris Džener organizovala snimanje pornića koji je njenu ćerku učinio poznatom.

Majka naterala Kim Kardašijan da snimi pornić!



Kim Kardašijan nedavno je priznala da je zbog pornića koji je izbio u javnost pre pet godina s tadašnjim dečkom Rej-Džijem postala poznata. Starleta je opovrgla tvrdnje da je video-snimak procurio u medije zbog nje i dodala da se od tada stalno brine da ne osramoti svoju porodicu.

Ipak, njen bivši suprug Kris Hamfriz navodno je ispričao drugačiju priču o njenom porniću bivšoj devojci Mili Sinandž. Mili tvrdi da joj je rekao kako je na ideju o snimanju pornića došla Kimina majka Kris Džener. Prema pisanju portala “TMZ”, Kris je čak zahtevala da se pornić snimi još jednom, jer nije bila zadovoljna njegovom prvom verzijom.

Mila tvrdi da joj je Kris otkrio brojne detalje o rijaliti zvezdi tokom njihove kratke veze, dok upućeni izvori tvrde da poseduje njegove brojne SMS poruke.

Upravo zbog toga, Kim je navodno pozvala Milu da svedoči u njihovoj brakorazvodnoj parnici. Ona želi da se razvede od košarkaša što pre, a misli da će joj u prilog ići to što je Mili slao poruke u kojoj joj poručuje da je ona ljubav njegovog života i da jedva čeka da se rastane od Kim, dok je u sudskim dokumentima naveo da ga je uništila njena nagla odluka da okončaju brak nakon samo 72 dana.

Iako je Kris demantovao vezu s Milom, njen menadžer je izjavio da poseduju stotinu njegovih SMS poruka i poziva koji pokazuju da je svakodnevno kontaktirao s njom.

"Zvao ju je čak i po 50 puta u jednom danu", tvrdi njen menadžer.

Autor: S.P.
Izvor: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>