Region

Svet

The best of: Fanovi biraju top10 Severininih pesama!

Dok iščekuju novi singl koji je već najavljen, Severinini obožavaoci okupljeni putem SeveFanCluba odlučili su da izaberu 10 najboljih pesama jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima. Prema mišljenju uredništva Kluba, među brojnim pesmama sa čak jedanaest studijskih albuma koji su ispunili Severininu dugogodišnju karijeru, izabrano je pedeset najboljih.

The best of: Fanovi biraju top10 Severininih pesama!



Upravo među tih pedeset, putem velike Facebook ankete, svi članovi najvećeg fan kluba u Hrvatskoj imaće priliku da izaberu omiljenih deset pesama.

Na Severininoj službenoj Facebook stranici (www.facebook.com/severina) koja broji gotovo 260 hiljada fanova, organizovana je anketa u kojoj su svi obožavaoci pozvani da odaberu svoje omiljene pesme i tako direktno učestvuju u kreiranju novog kompilacijskog albuma.

Po završetku glasanja, SeveFanClub će u saradnji sa Severinom i Dallas Recordsom objaviti prvi kompilacijski album u digitalnom izdanju kreiran upravo od strane fanova.

Album "Severina TOP 10 – izabrao SeveFanClub" po popularnoj ceni biće moguće preuzeti online. Time će ovo biti prvi album na ovim prostorima koji će kreirati isključivo obožavaoci, te namenjen samo digitalnom online preuzimanju (mp3 downloadu), koji je trenutno najpopularniji način nabavljanja muzičkih sadržaja, posebno među mlađom populacijom.

Anketa počinje danas, 9. maja i traje do 9. juna 2012. godine.

U anketi možete učestvovati putem Facebook profila, ukoliko ste "lajkovali" Severinu na Facebooku.



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>