Region

Svet

Dženan Lončarević 1. juna u Sava centru (Video)

Pevač Dženan Lončarević odlučio je da 1. juna održi svoj solistički koncert u beogradskom Sava centru.

Dženan Lončarević 1. juna u Sava centru (Video)



Iako je poznat po tome da peva po klubovima, Dženan je u saradnji sa svojim timom rešio da se posveti malo više koncertima i ispuni želju obožavaocima.

U međuvremenu trebalo bi da se pojavi i spot za pesmu "Beograd priča" koju je snimio u duetu sa Eminom Jahović.

"Zaista je mnogo novosti ovih dana kod mene. To sam sa timom i planirao kad smo napravili određenu medijsku pauzu. Čekali smo trenutak kad ću opet biti u centru pažnje. Što se tiče koncerata u Sarajevu i Beogradu, nadam se da će proći onako kako želim i na zadovoljstvo moje publike kojoj obećavam dobar provod uz odlične goste, dobru scenografiju i moje najveće hitove" - izjavio je Dženan za Novosti, a na pitanje kako "prolazi" duetska pesma sa Eminom Jahović, pevač odgovara:

"Odlično! Često je čujem na radio stanicama, mislim da je interesantna. Nije u pitanju komercijalna stvar koja osvaja na prvo slušanje, ali je zaista lepa balada. Nas dvoje smo se dobro dopunili i uklopili, tako da mislim da će pesma ostati da se sluša na duže staze. Kad bude emitovan i spot, sigurno će još širi krug publike da uživa u ovoj numeri" - zaključuje Dženan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>