Region

Svet

Članovi grupe In Vivo napadnuti u Novom Sadu (Video+Foto)

Članovi benda In Vivo napadnuti su u Novom Sadu usred bela dana od strane nepoznatih momaka.

Članovi grupe In Vivo napadnuti u Novom Sadu (Video+Foto)



Neven Živančević, jedan od dva člana muzičkog sastava za portal Svet Plus otkrio je kako je došlo do incidenta i da li je istina da su zaista morali fizički da se obračunaju.

Naime, Nevena i Igora je sa leđa napala grupa momaka kada su se vraćali sa snimanja emisije u Novom Sadu u kojoj su promovisali svoj novi album "Parti manijak":



"Nepoznati momci počeli su da nam dobacuju, da bi nas u nekom momentu  napali sa leđa, došlo je do fizičkog obračuna i ja sam u toj tuči polomio ruku"- kaže Neven za portal Svet Plus i dodaje:

"Zahvaljujući Kik boks klubu Crvena zvezda i mojim trenerima na čelu sa Nenadom Ćelapom uspeo sam da pružim adekvatan otpor".



Ipak, momke ovog benda incident nije omeo da nam otkriju da sledeće nedelje putuju za Crnu Goru gde će u saradnji sa Boyanom snimiti singl koji se zove "Moje leto".

"Sledeće nedelje putujemo u Crnu Goru gde ćemo snimiti novi singl pod nazivom "Moje leto". U toj pesmi gost će bit naš prijatelj Boyan, koji će repovati na engleskom. Želeli smo da uradimo nešto drugačiji i pesmi damo malo drugčiju notu od onoga što smo do sada radili, a tekst će govoriti o svemu onome što se događa tokom letnjeg perioda".

Raspoloženi Neven kaže da ih očekuje puno gostovanja tokom leta, a dok novi singl ne ugleda svetlost dana uživajte u pesmi koja je definitivno osvojila vaša srca:



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>