Region

Svet

RTS: Evrovizijska pesma Željka Joksimovića 10.marta!

Srbiju će ove godine na "Evroviziji" predstavljati Željko Joksimović, koji nas je predstavljao i pre osam godina sa pesmom "Lane moje". Nadamo se da će se uspeh Marije Šerifović ponoviti, šta više verujemo u Željkovu pobedu. A veruje i sam Joksimović.

RTS: Evrovizijska pesma Željka Joksimovića 10.marta!



Nina Radojičić na "Dori 2012" bez Željka Joksimovića!
"Pokušaću da sa pesmom koju budem napravio za tu priliku, prenesem poruku nade za period koji je pred nama s obzirom na sve ekonomske okolnosti koje nas okružuju. Imajući u vidu i činjenicu da smo zahvaljujući Mariji, upriličili fantastičan "Eurosong" u Beogradu 2008. godine koji je zasigurno jedan od najboljih do sada, osećam ogromnu odgovornost ujedno i želju da se to ponovo dogodi na zadovoljstvo svih nas i naravno svih koji su te godine bili u Beogradu", kaže Joksimović.

Ono sto nas zanima je upravo to, kada možemo očekivati novu pesmu. PR RTS-a, Duška Vučinić Lučić, kaže da će pesma biti gotova uskoro, da to zavisi isključivo od Željka i da se predstavljanje pesme očekuje oko 10.marta.

"Još uvek ne znamo kakav će biti koncept emisije u kojoj će se pesma predstaviti. Ono što znamo je taj datum. To je lep datum za predstavljanje pesme. Pesma je u fazi rada, pretpostavimo da je Željko dobio novu inspiraciju nakon povratka sa odmora i sada se pesma finišira", kaže Duška za naš portal.


Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>