Region

Svet

Nina Radojičić na "Dori 2012" bez Željka Joksimovića!

Ove godine i Hrvatska menja način na koji šalje svog predstavnika na "Evroviziju". Kako za naš portal kaže PR HRT-a, Igor Medić, Nina Badrić je bila jedini izbor, kada je u pitanju forma bez takmičarskog dela.

Nina Radojičić na



"Kako "Dora" već duži niz godina, uz pokušane razne forme takmičenja - javnog poziva kao i direktnog poziva autorima, kao i biranja najbolje pesme i od strane žirija i strane publike, nije imala evrovizijski uspeh, ove godine odlučili smo se za formu koju još nismo isprobali – direktan poziv jednom izvođaču koji će sa svojim autorskim timom ponuditi HRT-u pesmu za Eurosong", saopštavaju iz HRT-a.

"Dora je za svoj 20. rođendan zaslužila dobiti novi sjaj."

Nina Badrić će svoju pesmu predstaviti 18. februara u emisiji koja će se emitovati uživo na HRT-u. Kako saznajemo pozvani su i predstavnici zemalja regiona, to jest predstavnici Crne gore, Makedonije i BiH. Željko Joksimović neće učestvovati na ovogodišnjoj, izmenjenoj "Dori".

"Naravno da smo pozvali i ovogodišnjeg predstavnika Srbije, ali Željko Joksimović nije slobodan tog dana kada uživo emitujemo "Doru", pa se nije mogao odazvati pozivu".

Međutim, Joksimović je predložio organizatorima da umesto njega nastupi naša prošlogodišnja predstavnica Nina Radojičić. Pitali smo Ninu kako se oseća povodom ovog nastupa.

"Jako sam uzbuđena zbog tog nastupa jer orkestar koji će me pratiti je isti onaj koji je učestvovao na formiranju pesme "Čaroban" u originalu, sa kojom sam ja učestvovala na Evroviziji prošle godine, i drago mi je što ću učestvovati u tako fenomenalnom šou programu", kaže Nina za naš portal.

"Malo sam usporila sa muzikom, jer Evrovizija je zahtevala brz tempo. Studiram, uživam u životu i pripremam nešto novo, tako da očekujte uskoro novitete od mene", veselo dodaje Nina.


Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>