Region

Svet

Goga Sekulić: Koleginice mi nisu čestitale na ulozi

Pevačica Goga Sekulić zaigraće glavnu ulogu u filmu Dušana Jelića  "Zbogom malena" koji je nastavak filma "Ni na nebu ni na zemlji". Takođe završava snimanje serije "Šmekerke", a dobila je ponudu da zaigra i u jednoj latino sapunici.

Goga Sekulić: Koleginice mi nisu čestitale na ulozi



Posle saznanja da je jednoj pevačici dodeljena glavna uloga u filmu, nastala je opšta pometnja među glumcima, jer smatraju da im pevačica otima hleb iz usta.

"Nijedna koleginica mi nije čestitala, sve se prave kao da nisam dobila ulogu. Ne mogu da verujem da me niko ništa nije pitao" - kaže Goga i odgovara na provokacije glumaca koji su postavili pitanje, kako to da jedna pevačica dobije glavnu ulogu.
 
"Ružno je što se bune jer ja sam pohađala dramsku školu i zamalo upisala glumačku akademiju. Krivo mi je što imaju takav stav, a nisu ni videli da li se snalazim u toj ulozi. Mnogi poznati glumci nisu završili studije glume, a fenomenalno rade svoj posao. Samo u „Montevideu" ima nekoliko ljudi koji su završili DIF, a pokazali su se kao odlični glumci. Volim glumu i daću sve od sebe na snimanju filma" - zaključila je Goga.

Pevačica je takođe otkrila kakva će biti njena uloga u filmu: "Krajem meseca kreću probe, a snimanje se očekuje početkom januara. U filmu igram Jelicu, urbanu devojku sličnu sebi, pa mi neće biti teško da iznesem ulogu. U filmu su pomešani ljubav, akcija i kriminal. Jelica je devojka opasnog momka koji pored nje ima još paralelnih veza, zbog čega se ona zaljubljuje u drugog mafijaša. Tu nastaje problem između njih dvojice i oni se zbog mene "porokaju" - kaže Goga i dodaje da ne zna da li je Ksenija Pajčin nju predložila za tu ulogu, jer u tom periodu nisu razgovarale.

"Znam da je postojala ideja da Jelicu igraju Ksenija ili Mirka Vasiljević. Možda je Ksenija rekla da bih bila dobra za tu ulogu, ali ne mogu to da tvrdim jer pred tragediju nisam pričala sa njom. Nas dve bile smo dobre dok nisu krenuli njeni emotivni problemi sa Filipom Kapisodom, tako da ne znam detalje njenog razgovora sa rediteljem".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>