Region

Svet

Sajko: Pretili su mi iz Emoušna

Sajko je dokazao da može i bez „Emoušna“! Naime, zbog sukoba sa poznatom produkcijskom kućom, Nikola Sarić nije uspeo da nađe izdavača za album prvenac, pa ga je zato poklonio publici!

Sajko: Pretili su mi iz Emoušna



O novim pesmama, ali i o sukobu sa „Emoušnom“, bivši učesnik „Operacije trijumf“ govorio je za „Alo!“ na promociji svog albuma, kojoj su prisustvovali Zorica Brunclik i Kemiš, Oliver Mandić, Ana Kokić, Milena Ćeranić, Nigor, Ogi Radivojević, Saša Dragić...

"Kojoj god izdavačkoj kući da sam se obratio, iz „Emoušna“ su stizala preteća pisma. Tvrdili su da imam ugovor s njima, ali to nije tačno. Izdao sam besplatan album „Pesmom kroz zid“, na kome postoji devet pesama, među kojima su dve duetske" - izjavio je Sajko , a potom je otkrio da će se oprobati i kao vozač Formule 1 u Engleskoj, te provozati krug sa zvezdama poput Hamiltona i Batona.

"Odabran sam da ove godine predstavljam našu zemlju u programu „Džoni Voker vožnja života“ i veoma mi je drago što ću upoznati šampione Formule 1" - izjavio je Nikola, koji u planu, osim novog spota, ima i odmor s devojkom Milicom Cerović.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

sajko

Povezane vesti:


>