Region

Svet

Sajko snimio spot sa grupom "Betty Boop"

Nikola Sarić Sajko je prve dane posle izlaska sa Farme uspeo poslovno da iskoristi i snimi spot za duetsku pesmu sa grupom „Betty Boop“ iz Zrenjanina.

Sajko snimio spot sa grupom



Saradnja je započeta još pre godinu dana, a snimanje je obavljeno u Novom Bečeju pored reke.

Nikola Saric Sajko

Sarić kaže: "U pitanju je jedna vesela pesmica, vrlo jednostavna, a opet vrlo pevljiva. Ko god da ju je čuo peva je na sve strane. Radnja spota je skroz pozitivna i interesantna. Vokal Tara Krlić i ja se, otprilike, neprestano srećemo na različitim mestima i stalno se iznenađujemo susretima. Veoma mi je drago što sam deo ove priče, bilo je zabavno, posebno zato što smo snimanje proveli kraj reke, uz prelep dan”, iskren je Sajko.

Za potrebe snimanja, na Sajkovu žalost, nije bilo potrebno angažovati koreografa, čiji bi posao sigurno odradila njegova lepša polovina Milica Cerović.

Nikola Sarić Sajko

“Nije bilo prostora za koreografiju, ali da jeste, učio bi me najbolji koreograf iz Srbije, koji je poreklom iz Crne Gore”, kaže uz osmeh Sajko.

Osim u ovom spotu, Sarića ćemo uskoro videti i na festivalu „Sunčane skale“, gde će nastupiti sa pesmom „Uhvati dan“, u duetu sa pevačicom Saškom Janković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>