Region

Svet

Brendonu fanovi okupirali porodičnu kuću u Čenti

Bivši učesnik Velikog brata Branislav Radonić Brendon nedavno se vratio iz Izraela gde je uživao u noćnom životu Tel Aviva kao i sportovima na plaži daleko od slave na balkanu koja ga i dalje prati.

Brendonu fanovi okupirali porodičnu kuću u Čenti



Iako sve manje vremena provodi u Čenti kod svojih roditelja, kada je tamo trudi se da što više odmara u miru svog porodičnog doma. Međutim, ovoga puta nije bilo tako. Kada je Brendon otvorio vrata svoje kuće, u dnevnoj sobi ga je sačekala grupa ženskih fanova koju su njegovi roditleji pustili u kuću.
 
Brendon nam je u šoku ispričao da ga je jako iznervirala to koliko fanovi žele da dopru do njega, nije mu problem da se slika , porazgovara ali da vidi fanove koii vrište u dnevnoj sobi je za njega bilo previše .

"Besno sam se okrenuo i otišao na trening , ostavivši fanove sa roditlejima koji su ih i pustili u kuću"  - izjavio je Brendon. Ono što je još zanimljivije je, da su te iste devojke kampovale ispred njegove kuće celu noć.  Brendon jako voli svoje fanove i uvek ima strpljenja i vremena za njih, ali ono što ne podnosi je fanatizam.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>