Region

Svet

Zorica Marković: Kolege me optužuju da vodim javnu kuću

Od kada je pevačica Zorica Marković otvorila klub "Voker“ i registrovala  ga kao biznis klub,  počele su da kruže priče da joj on upravo služi kao paravan za elitnu prostituciju.

Zorica Marković: Kolege me optužuju da vodim javnu kuću



Kako Zorica tvrdi , takve priče su potekle od njenih kolega i ugostitelji, ali o imena nije želela da otkriva.

"Klub bi bolje radio da ne živim u septičkoj jami i da nema onih koji su do svega došli na guzove i imaju mnogo putera na glavi. Takvi su našli da pričaju da sam otvorila javnu kuću" - rekla je iznervirano Zorica.

pevačica tvrdi da nema ništa protiv prostitucije, ali da se ježi od priča kako je njen klčub zapravo bordel.

"Prostitucija je častan posao i, da držim javnu kuću, o tome bih javno govorila. Svi znaju ko sam ja i kako sam zaradila sve ovo što danas imam. Ovo je najgore što sam čula o sebi. Neki ne mogu da podnesu tuđ uspeh i šire gnusne laži da držim bordel" - rekla je pevačica i najavila da će uskoro razotkriti sve koji joj smeštaju i dodaje:

"Ljubomorne kolege, čim su saznale da renoviram stari restoran i planiram da pokrenem elitni klub za poslovne ljude, počele su sa širenjem priče da je to zapravo javna kuća. Nema to nikakve veze sa aktuelnim pričama o prostituciji. Zlobni i zavidni ljudi dovode me do ludila. Nemam više želudac za takve laži" - naglasila je Zorica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>