Region

Svet

Veliki brat: Marijana i Nemeš opet zajedno

Iako je mnogo teških reči palo nakon njihovog raskida, bivši učesnici Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak obnovili su svoju vezu:

Veliki brat: Marijana  i Nemeš opet zajedno



“Koliko god je Nemeš želeo da posluša svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želeo da prekida vezu s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine “ - izjavio je izvor blizak Nemešu.

“ Pokušao je na moru da malo ohladi glavu i skrene misli, ali jednostavno nije išlo. Odmah nakon povratka sa Tasosa, Nemeš je pozvao Marijanu. Njihov razgovor je bio veoma dirljiv i trajao je satima. Nikola joj se izvinio zbog onoga što je uradio u finalu „Velikog brata“ i rekao da bi voleo da se vide i popričaju o svemu. Nije trebalo dva puta da ponovi, Marijana je odmah krenula put Beograda. Našli su se u njegovom stanu i posle maratonskog razgovora konstatovali da se vole i da bi svojoj ljubavi trebalo da pruže još jednu šansu “ - zaključuje izvor.

Marijanin otac nije bio raspoložen da komentariše ovakve informacije:  “Nemam pojma i nemam komentar”, rekao je Ivo Kovačević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>