Region

Svet

Ceca nije dobila poziv za sudjenje?!

Pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović nije se pojavila na jučerašnjem suđenju u Palati pravde po optužnici za nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, direktoru FK Mladi proleter, jer nije primila sudski poziv!

Ceca nije dobila poziv za sudjenje?!



Iako se Ražnatovićeva skoro mesec dana nalazi u kućnom pritvoru u svojoj vili na Dedinju, sud je obavešten da ona „nije uredno pozvana“.

U sudu je rečeno da je Ražnatovićevoj dva puta upućivan poziv na kućnu adresu, ali da ona nijednom nije potvrdila da ga je dobila. Treći put, na adresu pevačice poslat je sudski pozivar, ali je umesto nje poziv potpisao neko drugi.

Ražnatovićeva tokom jednomesečnog pritvora nije nijednom napustila kuću, pa ostaje nejasno kako nije primila poziv za suđenje. Sud je naredio da se pevačici pošalje poziv preko pozivara, ali i preko Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Umesto Cece, na suđenju se pojavio njen telohranitelj, koji treba da svedoči.

U sud juče nije došao ni Cecin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, koji se nalazi na Kipru, pa će mu poziv biti upućen diplomatskim putem. Cecini advokati takođe nisu došli, a zamolili su sudiju da se pretres odloži jer se nalaze na godišnjem odmoru.
Oštećeni Aleksandar Olarević rekao je za „Alo!“ da bi povukao prijavu protiv folkerke, ali da mu porodica i advokat to ne dozvoljavaju. Suđenje je odloženo za 24. novembar.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>