Region

Svet

Brena i Boba se posvadjali zbog Željka Joksimovića?!

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, Slobodan Živojinović, imali su žustru raspravu zato što je ona tokom finalnog meča Đokovića i Nadala na Vimbldonu naterala supruga da ustupi mesto u VIP loži pevaču Željku Joksimoviću.

Brena i Boba se posvadjali zbog Željka Joksimovića?!



"Boba i Brena su česti gosti na teniskim turnirima, pa nisu propustili ni ovaj Vimbldon. S obzirom na to da je Boba predsednik Teniskog saveza Srbije, mesto u VIP loži za njega i njegovu ženu bilo je unapred obezbeđeno. Međutim, kada su za finale dobili poziv da sednu u kraljevsku ložu, Boba je odlučio da svoje mesto da bliskim prijateljima. A onda je Željko Joksimović odlučio da izbliza vidi čuvenu englesku travu, naravno, u društvu verenice Jovane Janković", priča anonimni izvor, ističući da je kantautor uz pomoć Lepe Brene ušao u ložu među belosvetsku elitu.

Pošto je karte za tako prestižan događaj nemoguće obezbediti u poslednji čas, Željko je zamolio Brenu da mu pomogne.

"Ona se našla u nebranom grožđu, jer joj je kao jedan od autora na novom albumu Joksimović sada veoma bitan faktor u životu, te joj nije preostalo ništa drugo do da natera muža da promeni odluku i svoje mesto ustupi popularnom paru. Boba je prvo bio zatečen, da bi potom poslušao ženu, ali nije mu bilo pravo. Priča se da su, kada je Đoković otišao kući sa peharom, Brena i Boba imali žustru raspravu. Svako je ostao na svojim pozicijama, ali je Boba skrenuo pažnju Breni da ubuduće neće tolerisati "aranžmane" te vrste", završava neimenovani izvor.

Joksimović je, sa druge strane, odmah demantovao te glasine.

"Ta informacija je potpuno neistinita. Boba je kao predsednik TSS-a imao mesto u Rojal loži, koja je protokolarna, a zahvaljujući njegovoj gostoprimljivosti, Jovana i ja smo bili smešteni u Internacional loži i moram vam reći da smo uživali" - rekao je Joksimović.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>