Region

Svet

Milan Stanković i Saša Popović: Na pomolu pomirenje?!

Posle godinu dana prepucavanja, inata, pretnji Saša Popović i Milan Stanković su na pragu pronalaska rešenja.

Milan Stanković i Saša Popović: Na pomolu pomirenje?!



Pomirenje je sada u rukama menadžera Boška Jankovića koji je već obavio razgovor sa Milanom Stankovićem. Milanu je ponuđeno da svoju slobodu otkupi za male pare, a Popović je već na to i pristao.

"Rada i Milan su od samog početka bili miljenici Saše Popovića, ali zbog Milanovog bezobrazluka Saša se jako razočarao. Sa Milanom se više ništa nije moglo dogovoriti, pa je Saša do određene ruke menadžeru Bošku Jankoviću da sa Milanom , ako ikako može reši situaciju" - kaže izvor blizak produkciji Grand.

Na sastanak u jednom beogradskom restoranu Boško je Milanu predložio da mu u narednom periodu organizuje nastupe, s tim da zaradu deli sa Grandom kako bi isplatio sumu koju vlasnici produkcije traže na ime odštete zbog raskida ugovora. U tom slučaju Grand se ne bi mešao u njegove poslove, što znači da bi Milan konačno izašao iz medijske i poslovne blokade. Mogao bi da gostuje u emisijama, daje intervjue, snima album.

Posle sastanka po Milana je došla njegova dugogodišnja devojka Rada Manojlović, koja ga je odvezla u njegov stan koji se nalazi na Vračaru.

Viber

Izvor: Svet Plus


>