Region

Svet

Boki 13 od Goge Sekulić tražio 3.000 evra

Prijatelji pevačice Goge Sekulić sumnjaju da je makedonski voditelj Boki 13 sabotira, zato što je odbila da mu pozajmi 3.000 evra. Oni takođe misle, da je to razlog zbog kog emisija Arena - B13 u kojoj je gostovala pevačica, nikada nije emitovana.

Boki 13 od Goge Sekulić tražio 3.000 evra



"U početku joj ni na kraj pameti nije bilo da to što nije htela da mu pozajmi pare ima veze sa stopiranjem emisije koju su snimili, a koja nikada nije prikazana. Međutim, kada je načula priče u poslednjih par meseci da makedonski voditelj pojedinim zvezdama traži novac, kako bi ih ugostio, Goga je posumnjala da je svesno sabotira".

Goga sa druge strane tvrdi da su takve priče čista glupost: "Nije mi tražio konkretno pare za emisiju, ali nije ni obrazložio zbog čega nije emitovana. Bilo bi jako glupo da se meni koja sam na estradi više od deset godina naplaćuje gostovanje u emisiji. Sa druge strane i dalje me kopka šta je razlog za to što je jedna super emisija završila u kanti. Ne znam sami zaključite šta tu smrdi"? - zaključila je Goga Sekulić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>