Region

Svet

Karleuša polugola nastupala na Adi (Foto+Video)

Sinoć je Jelena Karleuša imala nastup u jednom beogradskom klubu na Adi, a obukla je najseksi kostim ikada. Nakon što je ispoštovala novinare koji su je čekali ispred kluba, Karleuša se popela na binu koja je napravljena specijalno za nju.

Karleuša polugola nastupala na Adi (Foto+Video)



Pred prepunim Klubom Jelena je počela sa nastupom i nakon nekoliko pesama uzviknula: "Gde je moj muž? Njemu posvećujem sledeću pesmu, a to je Đurđevdan!" Na to je Duško podigao ruku, čisto da obavesti svoju suprugu gde se smestio, da joj bude na oku.



Jelena je istakla da su njena najvernija prublika pripadnice lepšeg pola: "Devojke su moja najvernija publika, i njih najviše volim. Posle 16 godina zahvaljujući svim mojim fanovima ja sam tu gde jesam", rekla je.

Možda najzanimljiviji deo njenog nastupa je bio kada je izvela mladića iz publike, na scenu i doslovno ga istukla ili bolje rečeno izbičevala po guzi u čemu su joj pomogle devojke iz plesne grupe.



Jelena je otpevala i pesmu Dare Bubamare, "Galama" i time pokazala da joj se pesma zaista dopada kao što je nedavno izjavila, za razliku od Cecine i Brenine za koje je rekla da su "sr*nje".



Za kraj je otpevala Dušku "Moj dragi" i zahvalivši se fanovima što su došli, završila nastup.



Napominjemo da Jeca ipak nije bila gola, već je u pitanju kostim boje kože, ali da li je to uopšte važno - JK je sinoć izgledala neverovatno seksi.

Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>