Region

Svet

Nikolina Pišek: Hrvatice su san srpskih momaka

Nikolina Pišek, hrvatska voditeljka se oprobala i u glumačkim vodama u seriji "Najbolje godine" i planira da nastavi glumačku karijeru.

Nikolina Pišek: Hrvatice su san srpskih momaka



Njeni poslovni poduhvati su vezani i za Beograd ali nije mogla mnogo da otkrije o tome, a izvesno je da je njeno srce u Srbiji, premda je Nikolina u vezi sa  biznismenom Matijom Ćorkovićem. Ona je otkrila da je srećna i da uspeva održati vezu na daljinu, jer nije skolona ljubomornim ispadima.

"Muškarcu verujem do trenutka kada shvatim da sam izneverena. Osim nedostatka zajedničkog vremena, problem u vezi na daljinu je u mnogim slučajevima i finasijske prirode. Ljudi odustaju zbog toga. Veze na daljinu su izuzetno skupe i teško ih je održavati. Koštaju putovanja, telefonski razgovori, vreme koje utrošite na partnera, a ne na posao... I u principu to možete podneti ukoliko ste novčano stabilni", ispričala je voditeljka.

Nikolina je još komentarisala sve češće ljubavne veze na relaciji Srbija-Hrvatska: "Mislim da je ta simpatija obostrana. Od hrvatskih momaka čujem da su im vaše devojke tiha patnja, a od srpskih da su Hrvatice nešto o čemu sanjaju. Ne znam koji su faktori doprineli tome, možda čak i to što je iz dugogodišnje izolacije sada sve legalno. Znam samo jedno, ljubav ne poznaje granice", rekla je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>