Region

Svet

Ognjen Amidžić: Nevinost sam izgubio u 15 godina

Iako u svojim emisijama provocira goste sa izvlačenjem intimnih kuglica kako bi mu otkrili više stvari iz svog života, voditelj Ognjen Amidžić pristao je da odgovori na intimna pitanja iz svog života.

Ognjen Amidžić: Nevinost sam izgubio u 15 godina



Pa je tako na pitanje kada je izgubio nevinost, Ognjen odgovorio: "Za mene je to prilično diskutabilno pitanje, jer po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks" - rekao je voditelj i dodao ko mu je bila seksualna fantazija u tinejdžerskim danima.

"Ne mogu da se setim za kojom sam tada posebno uzdisao, ali znam da je u to vreme bila megapopularna Sabrina Salerno. Svima nam je bila u mislima kada smo bili sami (smeh). Danas imam oči samo za jednu damu, a to je moja devojka Danijela Dimitrovska. Ona je najlepše žensko biće koje znam. "

Ovaj šarmantni voditelj, otkrio je da nije probao seksa na javnom mestu, ali da bi to jako voleo da mu se dogodi.

"Hm, odlično dvosmisleno pitanje. Da li sam za seks na javnom mestu ili sam ga imao? Nisam, ali zvuči primamljivo. Da nisam javna ličnost, sigurno bih to učinio."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>