Region

Svet

Suzana Mančić i Sanja Stojanović: Pa šta ako je imala seks?!

Voditeljka Suzana Mančić i pevačica Sanja Stojanović, čiji su privatni snimci na kojima imaju seks sa svojim partnerima dospeli u javnost, podržale su devojku Elizabetu M., koju je policija snimila dok je sa dečkom imala seks na parkingu „Beogradske arene".

Suzana Mančić i Sanja Stojanović: Pa šta ako je imala seks?!



"Muka mi je više od čistunaca. Kao da se niko nikada nije je*ao na parkingu! A šta je sa dečkom sa snimka? On ispao frajer, a ona kurva!?" komentariše Suzana Mančić slučaj iznenada vrlo popularne Elizabete M, devojke koju je policijska kamera snimila dok je imala seks na parkingu ispred Beogradske arene, a snimak pre neki dan nekako dospeo u javnost. Svoju podršku poznata televizijska voditeljka dala je kao neko ko je prošao kroz isti taj problem kad je njen kućni video dospeo pred oči šire javnosti. I to dva puta: jednom sa Nebojšom Kunićem, drugi put sa Simeonom Ocomokosom. Podršku je uputila i mlada pevačica Sanja Stojanović, čiji je snimak seksa takođe mogla da pogleda cela nacija, što su joj posle spočitavali dok je bila na Farmi.

 "U Srbiji svi morališu, a parkinzi puni kola sa parovima koji se seksaju! Ovde je najveći bezobrazluk što je policija to iskoristila!" rekla je Sanja.


Izvor: Alo, Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>