Region

Svet

Suzana Mančić: Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!

Iako izgleda odlićno za svoje godine, a "gazi" sedmu deceniju života, Suzana Mančić priznaje da je njeno zdravlje ugroženo i šta joj je doktor otkrio nakon slučajne kontrole. Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!

Suzana Mančić: Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati! Screenshoot/InstagramSuzana Mančić je za telegraf ispričala da nosi loše gene:

"Ja sam svesna toga da vučem loše gene jer su svi Mančići otišli od kardio-vaskularnih problema. Moj otac je preživeo tri infarkta, operaciju srčane aorte i još mnogo, mnogo kriza je imao. Umro je napunivši 70 godina, što je malo. Njegov organizam je bio star kao da mu je 90. Tako da sam pred svojim očima imala primer kako ne treba, ali ne možemo da se ne nerviramo. Ne možemo da pobegnemo od stresa i sekiracije, od umora. Ja sam barem bavim slobodnom profesijom, pa mogu sebi da kažem: "E, sad ću da odmorim!". Ima dana kada otkažem svoje obaveze. Prosto se ne osećam sposobnom. Padne mi energija."

Suzana  Mančić dodaje da nije pušač, alkoholičar ili narkoman:

" Nemam neke poroke. Uživam u životu, ali i to je sa godinama postalo sve umerenije. Redovno kontrolišem svoje zdravlje. Imam povišen holesterol. To mi je zasad jedino, da ne čuje zlo. Otkrila sam holesterol slučajnim pregledom. Pitala sam doktora otkud meni holesterol, a on mi kaže: "Gospođo, vi imate visok holesterol!". Pitala sam ga: "Pa, kako ne osećam tegobe?", a on mi je odgovorio: "Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!". Dobro je da je tako rigorozno pristupio pacijentu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>