Region

Svet

Suzana Mančić: Meni je život bio ugrožen! Ne želim na to da se vraćam!

Pevačica i voditeljka o aferama koje tresu srpsku estradu! Jutarnji program na televiziji "Hepi" otpočeo je u nestandardnom maniru, a nema sumnje da je tema o estradnim skandalima i aferima razbudila čitavu Srbiju. Gošće kod voditeljke Jovane Jeremić bile su Kristina Kockar i Suzana Mančić. Meni je život bio ugrožen! Ne želim na to da se vraćam!

Suzana Mančić: Meni je život bio ugrožen! Ne želim na to da se vraćam! Screenshoot/Youtube




Kija Kockar se osvrnula na događaje koje su formirali i usmerili njenu karijeru. Šira javnost sa pevačicom i pobednicom prve sezone "Zadruge" upoznala se nakon preljubničkih aktivnosti njenog, sada već bivšeg, supruga, Slobodana Radanovića. Nezavidnu situaciju i aferu, Kristina je iskoristila u svoju korist, ali to nije jedina stvar sa kojom se suočila.


Kockareva je progovorila o kućnim, p*rnografskim snimcima koje poznati prave, a priznala je da je do nje došao video na kome su tvrdili da je ona glavni akter.



 




- Imam, pod znacima navoda, 6 p*rno filmova. Desilo mi se jednom da mi je jedan novinar poslao video na kome se govorilo da sam tu ja. Poslao mi je da ja to pogledam. Traje tri sekunde. Devojka sa snimka je imala frizuru, sličnu mojoj. Otišla sam na Gugl i ukucala, pa našla originalni snimak gde se vidi da to nisam ja - pričala je pevačica u emisiji uživo.

Suzana Mančić pokušala da izbegne neprijatnu temu, jer se i sama našla pre nekoliko godina u centru skandala kada je objavljen njen kućni video. Međutim, voditeljka je otkrila s kakvom teskobom se nosila u tom periodu života.


- Ljudi, meni je život bio ugrožn, porodica. Ne želim na to da se vraćam. Razgovor o tome svesno izbegavam - rekla je Suzana, pa dodala da sa takvim situacijama mogu nositi samo jaki ljudi.

- To može da te ukopa, kada si u godinama, kada imaš karijeru. Čovek u takvim situacijama mora da bude mnogo jak. Nisi sam u zrelim godinama, jer imaš porodicu, roditelje, emotivnog partnera. To je strašno - istakla je Suzana o estradnim s*ks skandalima.






 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>