TV Show

Parovi

Zvezde Granda: Da li si ti normalan? Saša Popović vikao na Kebu!

U emisiji „Zvezda Granda“, vladao je potpuni haos, a najveću pažnju privukao je Saša Popović, koji je u jednom trenutku počeo da viče na Dragana Kojića Kebu.

Zvezde Granda: Da li si ti normalan? Saša Popović vikao na Kebu! Foto: YouTube printscreen/Grand



Keba je u "Zvezdama Granda" ponovo pokazao svoj jedinstveni pristup komentarisanju. Sa svakom rečenicom odugovlačio je, a pesmom je prekidao tok davanja komentara, što je potpuno izbacilo iz takta čak i samog Sašu.

Uprkos tome, Keba je nekoliko puta izveo dobro poznate hitove, pa čak i Ana Bekuta mu se pridružila u duetu, izazivajući opšti oduševljenje u studiju. Ali ni to nije bilo dovoljno da smiri nemirnog kreativnog direktora. Čak i kada je Keba uspeo da nasmeje sve prisutne, uključujući i Sašu Popovića, njegova frustracija bubila je iznutra

- Drži malo bubicu gore, ako možeš. Samo malo je pomeri, nežno – posavetovao ga je Saša, što je Keba odmah i učinio, ali ne onako kako mu je direktor rekao, piše Grand.

- Šta radiš bre sa tom bubicom? Jesi normalan čovek? Ajde– požurio vam ga je Popović, ali se Keba kroz osmeh pravdao.

- Imam osećaj da vetar duva od Bosanca sve vreme. Nemoj više brate, ubiše me. Hoćemo ponovo? - rekao je aludirajući na to da ponovi svoj komentar, što je Popovića iznerviralo, budući da vreme emisije curi.

- Ajde - povikao je Saša.

Slične vesti: ​Svađa u Zvezdama Granda kakava se ne pamti: Ceca i Bosanac razmenili teške reči! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Grand


>