Ostalo

Sme�no

Dogeverse prikupio 254.000 dolara u rekordnom vremenu od lansiranja!

Dogeverse, nova mem kovanica, prikupila 254.000 dolara odmah po lansiranju. Očekuje se dodatni zamah za Dogeverse sa Danom Dogea 20. aprila. Dogeverse, prvi mem koin lansiran na šest najpopularnijih blok lanaca, predstavlja pionirski poduhvat u svetu mem kovanica. Trenutno se trguje po ceni od 0,00029 dolara, sa mogućnošću rasta u narednim satima.

Dogeverse prikupio 254.000 dolara u rekordnom vremenu od lansiranja! Foto: Printscreen Instagram/ronkixd




Nova pretprodaja kripto valute Dogeverse ($DOGEVERSE) munjevitom brzinom privukla je pažnju investitora, uspevši da prikupi čak 254.000 dolara odmah po lansiranju. Ova impresivna suma ukazuje na to da bi Dogeverse mogao postati sledeća velika senzacija među mem kovanicama na tržištu. Sa Danom Dogea koji dolazi 20. aprila, očekuje se dodatni zamah za Dogeverse, što dodatno pojačava interesovanje za ovaj projekat.

U trenutnom vrtlogu oko Doge kovanice, očekuje se dodatno uzbuđenje zbog predstojeće bitkoin halvinga. Čak i ako ova dva faktora nisu dovoljna da lansiraju cenu ovog mem koina u nebesa, njegova inovativna višelančana arhitektura definitivno će dodati dodatno "gorivo" u raketu rasta.

Dogeverse se ističe kao prvi mem koin lansiran na čak šest najpopularnijih blok lanaca nakon Bitkoina. Ovo predstavlja pionirski poduhvat u svetu mem kovanica, s obzirom na to da nijedan drugi projekat nije pokušao nešto slično. Dok se mnogi lanci takmiče da postanu primarna destinacija za lansiranje mem kovanica, Dogeverse planira da ispuni ovu potražnju pružajući podršku na svim ovim platformama. Trenutno je dostupan na Ethereumu, BNB Smart Chainu i Polygonu, dok su Solana, Avalanche i Base sledeći na listi za lansiranje. Ova višelancana usluga predstavlja značajan korak napred za Doge univerzum.

Pretprodaja Dogeversea se uklapa u širi narativ koji ističe rastuće mogućnosti mem kovanica na tržištu sa više lanaca. Trenutno, Dogeverse se trguje po ceni od 0,00029 dolara, sa konačnom pretprodajnom cenom od 0,00030500 dolara. Druga faza cene (0,00029100 dolara) će početi kada se prikupi 870.000 dolara. Stoga je sada ključno vreme za akciju kako bi se iskoristila najniža cena, jer postoji mogućnost da se prvi cilj postigne već u narednim satima.

Osim impresivne arhitekture sa više lanaca, Dogeverse nudi i inovativnu funkciju samovožnje, inspirisanu vizijom Elona Maska. Ovaj multimilijarder uvek pronalazi vreme da podrži Dogecoin, a ovaj projekat kombinuje karakteristike prilagođene tržištu u jedinstveni višelančani proizvod. Sa fokusom na lancima prvog sloja kao što su Ethereum, Avalanche, Solana i BNB Smart Chain, te dodatnim slojevima kao što su Polygon i Base, Dogeverse obećava da će postati pravo čudo među mem kriptovalutama.


Možda vas interesuje: 
Pitanje koje muči hiljade muškaraca: Kako se rešiti ljubavnih ručica?




Foto: Printscreen Instagram/the_dogeverse1


Dok se Solana izdvaja kao izazivač Ethereumu, platforme poput Basea i Polygona rešavaju nedostatke Ethereum-a kroz rešenja sloja 2 koja su implementirana iznad primarnog sloja transakcija. Dogeverse će dodatno unaprediti popularnost ovih platformi omogućavajući lak pristup i likvidnost kroz različite lance.

Nazvan 'Cosmo the Doge', ovaj simpatični pas "rođen je sa jedinstvenom sposobnošću hiperskakanja između zvezda kripto univerzuma", sugerirajući da bi mogao postati izuzetno popularan zahvaljujući svojoj funkcionalnosti. Sa ukupnom ponudom tokena od 200 milijardi, od kojih je 15% rezervisano za pretprodaju i 10% za nagrade za ulaganja, Dogeverse pruža jedinstvene mogućnosti za profit sa svojim višelančanim programom i visokim povratom ulaganja.

Dogeverse je sada na čelu igre mem kovanica, pružajući ne samo jedinstvene mogućnosti za profit, već i pomerajući granice u svetu mem kriptovaluta sa svojom inovativnom arhitekturom višelančanog sistema.

Možda vas interesuje:
Izrada eksplicitnih dipfejk sadržaja postaje krivično delo!
Legendarni srpski fudbaler Džon Bilbija sada je biljka!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti

Povezane vesti:


>