Zvezde Granda

Parovi

Slobodan poznatiji kao Barbika, danas se zove Sanja! (VIDEO)

Slobodan koji se prijavio na audiciji za "Zvezde Granda" 2003. godine i predstavio kao Barbika, danas izgleda potpuno drugačije i zove se Sanja.

Slobodan poznatiji kao Barbika, danas se zove Sanja! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Posle audicije Slobodan se više nije pojavljivao u javnosti, ali je promenio svoje ime i 2010. godine se ponovo pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja Katanić: 


"Rešila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu", rekla je jednom prilikom Sanja Katanić za domaće medije. Podršku roditelja nije imala, kako kaže, majka joj se i nije toliko bunila, ali joj je sa ocem išlo teže.
 

Karleuša o podeli na estradi! Dragana Mirković i ja imamo iste neprijatelje!









Prema onome što su mediji prenosili Slobodan, odnosno Sanja tvrdila je da uz muški polni organ ima i matericu i da ima redovan ciklus od svoje petnaeste godine. I pored svega toga odslužila je i vojni rok, dok joj je najteži deo bio zajedničko tuširanje, obzirom na to da se oduvek osećala kao žena, pa joj je, kako kaže, bilo neprijatno.


Nekadašnja Barbika, a danas Sanja živi u Čačku i plavuša je. Na jednoj društvenoj mreži deli fotografije gde najčešće u prvi plan stavlja dekolte.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>