Region

Svet

Karleuša o podeli na estradi! Dragana Mirković i ja imamo iste neprijatelje!

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o podeli na estradi, smatra da Dragana Mirković i ona imaju iste neprijatelje.

Karleuša o podeli na estradi! Dragana Mirković i ja imamo iste neprijatelje! Screenshoot/Instagram




Jelena Karleuša je prošlog vikenda napravila pometnju na bugarskoj televiziji. Pošto je održala prvi nastup u karijeri u ovoj zemlji, Jelena je gostovala na bugarskoj nacionalnoj televiziji nakon čega je, zbog jedne rečenice o treš muzici naljutil ondašnju pevačicu Andreu.


Sada je Karleuša progovorila o sukobima na domaćoj estradi i na pitanje da li postoje klanovi - jedan koji čine ona, Dragana Mirković i Milica Pavlović, i drugi u kojem su Svetlana Ceca Ražnatović i Maja Berović, pitala "Ko je u Cecinom klanu?!"


"Zaboravila sam da ona postoji. Podložne su Ceca i Maja za dobar humor i zezanje, bez obzira što su zaslužile ozbiljniju priču od mene, ali ja sam duhovita Beograđanka, koja to radi na jedan specifičan način. 

Klanovi, ljubav na estradi postoji. Kada je neko normalan, vaspitan, iz dobre porodice, a nije džukela, kada ima dobar koren, vaspitanje, dobru porodicu, taj može da bude prijatelj, saradnik i vetar u leđa i da pomogne, a ne da zabija nož u leđa. Dragana je jedna od takvih ljudi, a pre svega je dobar čovek"
, iznela je svoje mišljenje Karleuša u emisiji "Prvi red" i dodala:
 

Asmin Durdžić otkriva da se Žana prodavala za novac!










"Svako ko se namučio da puno postigne u životu i ko je prošao kroz mnogo nepravde u privatnom životu i tokom karijere, on zna da ceni ljude kao što sam ja i tu smo našle zajednički jezik.

Imamo zajedničke neprijatelje, koji su činili zlo i meni i njoj. Kod nas ljudi koji čine zlo se toga i ne stide, a to je prosto po defaultu. Ima još dosta, Mira Škorić je isto tu. Ono što sam napisala Dragani, dodiruje srce zato što je istina."- 
završava Jelena Karleuša.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>