Svet

Region

Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju decu!

Bivši telohranitelj najpoznatijeg holivudkog para Brad Pitta i Angeline Jolie, u ekskluzivnom intervju za jedne novine, otkrio je neke pikanterije iz privatnog života dvoje slavnih ljudi.

Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju decu!



Naime, Bil koji nije hteo da otkrije svoje prezime, rekao je da se Angelina često vikala na njega, ali i nad svojom decom.

brad pitt

Za nju kaže: "Anđelina ima dva lica - privatno i javno. Po mom mišljenju, ona je sebična nakaza koja nema nimalo strpljenja. Nema nimalo dobrote u sebi", rekao je ogorčeni telohranitelj i nastavio:

"Često vrišti, dere se i onda jednostavno nestane na nekoliko sati. Svoju decu kažnjava tako da ćuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo saosećanja".

Što se tiče odnosa između Breda i Angeline, Bil tvrdi da poznati par i nije baš tako srećan u braku, na početku je bila prava ljubav, ali sada kako tvrdi spavaju u odvojenim sobama i skoro uopšte ne komuniciraju:

"Često ga zna zvati telefonom i zatim vikati na njega. Bred samo odšeta od telefona i stavi je na razglas. Ali ona ne prestaje, vrišti u slušalicu sve dok se neko od ukućana ne javi i objasni joj da je Bred otišao negde"

Da li je ovo samo izjava jednog ogorčenog otpuštenog telohranitelja ili ima istine u tome, ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>