Svet

Region

Glumica Sandra Bulok i danas oseća sramotu i kajanje!

Popularna glumica Sandra Bulok priznaje da i dan danas oseća sramotu i kajanje i to sve zbog jedne uloge. Ne poznajem nijednog obožavaoca tog filma, kaže ona.

Glumica Sandra Bulok i danas oseća sramotu i kajanje! Foto: Printscreen Youtube/The Jonathan Ross Show





Pedesetdevetogodišnja glumica Sandra Bulok ima nebrojeno uloga na filmskom platnu ali jedna uoga ostala joj je za sramotu i kajanje, kako sama kaže.


Sandra i danas oseća sramotu zbog uloge u filmu Brzina 2". Smatra da pomenuti film nema baš nekog smisla: 

"Uvek mi je bilo neprijatno što sam se pojavila u Brzini 2. I danas me je sramota. Bila sam jasna. Zaplet nema smisla. Brod polako ide ka ostrvu", rekla je Sandra Bulok.


Voditelj kod koga je glumica gostovala kaže da mu se film svideo u vreme kada je bio klinac, na šta je glumica odgovorila:







"Drago mi je da ste uživali, ali volela bih da nisam radila na tom filmu. Osim vas, ne poznajem nijednog obožavaoca tog filma".


Film "Brzina 2: Cruise Control" objavljena je 1997. godine kao nastavak hita "Brzina" iz 1994. u kojem je Sandra Bulok glumila sa Kianuom Rivsom. Ona se vraća kao Eni, koja pokušava da spase dan sa svojim dečkom koga glumi Džejson Patrik, nakon što im je otet brod za krstarenje. 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>