Region

Svet

Indy sa Pinka izbačena na ulicu!

Obzirom da je rijaliti šou "Farma", najgledanija televizijska emisija trenutno kod nas, gotovo da nema osobe koja nije upućena u to, da je pevačica Indy, diskvalifikovana zbog nepoštovanja pravila.

Indy sa Pinka izbačena na ulicu!



Sve ovo ne bi bilo tako strašno da po izlasku Indy nije dočekalo saznanje da je doživotno zabranjena na televiziji Pink, i da će je organizatori "Farme" tužiti i tražtiti odštetu od 50.000 evra. "Preneto mi je da sam dobila doživotnu zabranu na Pinku, što podrazumeva i moj angažman u „Grand produkciji“, muzičkoj kući koja me je stvorila i od koje sam živela. To je moja velika tuga i tu leži moja zabrinutost. To je moj hleb."

"Osećam se veoma loše. Ne zbog toga što su me diskvalifikovali, već zbog toga što nisu imali razumevanja za problem koji vučem iz detinjstva“, rekla je pevačica, mada nije želela javno da iznosi o kakvom se problemu radi."

Naime, kako kaže, ona je htela da ispoštuje pravilo i spava u štali, ali nije mogla, strah od malog i zatvorenog prostora je bio jači od nje, mada su joj organizatori predočili šta će se desiti u suprotnom. Indy se svim gledaocima izvinila što nije mogla da bude jača od svoje bolesti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>