Lepota

Ljubav

Feniranje kao da ste otišli kod profesionalnog frizera! (VIDEO)

Uz ovaj trik kosa će vam uvek izgleda savršeno! Feniranje kao da ste otišli kod profesionalnog frizera! Na ovoj frizuri će vam svi pozavideti!

Feniranje kao da ste otišli kod profesionalnog frizera! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Kosa je jedan od najljepših ukrasa svaka žene, ali mnoge dame muku muče kada je stilizovanje u pitanju.

 

Odlazak kod frizera nekoliko puta nedeljno zahteva dosta vremena, ali i izdavjanje veće količine novca. Baš zato smo pronašli jednostavan način na koji možete da stilizujete svoju kosu poput pravog profesionalca, u svom domu. Na ovajvoj frizuri će vam svi pozavideti, a izgledaćete kao da ste tek napustili salon.



Prvi savet profesionalaca je da izaberete pravi fen. Postoji toliko mnogo fenova, ali prilikom kupovne novog fena najbitnije je:

 

Snaga: moćnija toplota i protok vazduha. Treba vam fen od najmanje 1800 vati kako bi se sprečilo kovrdžanje kose. A, ako je vaša kosa gusta i bujna, možda vam je potreban fen preko 2000 vati.

 

Za postizanje savršenih rezultata biće vam potrebno nekoliko viklera i sprej za zaštitu od toplote. Pre nego što počnete sa fenirnjem, nanesite sprej, kako se kosa ne bi oštetila usled upotrebe fena.

 

Korak 1: Prosušite kosu fenom.

 

Korak 2: Kosu podelite na dela.

 

Korak 3: Većom četkom fenirajte pramen po pramen, a zatim ih uvijte viklerom od lica i ukosnicom fiksirajte kosu.  

 

Kada ste završili sve, ostavite uvijenu kosu oko 10 do 15 minuta, kako bi se ohladila, a rezulatati bili bolji. Kada skinete viklere, kosa će i biti puna volumena i izgledati kao da ste tek napustile salon.



 

Kako to izgleda ali još neke trikove sa viljuškom, pogledajte OVDE.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>