Lepota

Ljubav

Tajne šminkanja: Evo kako da sakrijete podbradak za samo 30 sekundi (VIDEO)

Da li ste ikada poželeli tajnu instant transformaciju koja će vam pomoći da se osećate samouverenije u svojoj koži? 

Tajne šminkanja: Evo kako da sakrijete podbradak za samo 30 sekundi (VIDEO) Foto: Pexels



U današnje vreme kada su saveti za šminkanje dostupni na svakom koraku na internetu, jedan posebno privlači pažnju: kako sakriti podbradak za samo pola minuta! 

Ovaj trik, koji su mnoge zaljubljenice u šminkanje otkrile na popularnoj platformi TikTok, zahteva samo dve stvari: četkicu i proizvod za konturisanje lica.

Prvo, šminkajte svoje lice kao profesionalac, prateći uputstva iz video-snimka koji vas korak po korak vodi kroz proces. Kada dođete do koraka koji se tiče skrivanja podbratka, spremite se da otkrijete tajnu koja će vas oduševiti.

Nanesite malo proizvoda za konturisanje ispod brade, ali budite oprezni da ne preterate. Tajna je u diskretnom nanosu i postepenom blendiranju kako biste postigli što prirodniji izgled.

Zašto je ovaj trik toliko efikasan?

Tajna leži u tome što konturisanje stvara senku koja vizuelno smanjuje pojavu podbratka, dajući vam definisaniju vilicu i istovremeno pomažući da se osećate samouverenije.

Pogledate kako je to uradila jedna od korisnica TikToka! Prepustite se čarima šminkanja i otkrijte kako i vi možete postići instant transformaciju za samo pola minuta!


@daphsierra Snatched jawline 🫱🏼‍🫲🏽 #contour #makeup ♬ original sound - Ally Things Beauty 🍋


Slične vesti: ​Kegelove vežbe: Ključ za jačanje mišića dna karlice i kontrolu urina!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>