Region

Svet

Dara Bubamara pobegla sa snimanja zbog Seke Aleksić

Pevačica Dara Bubamara napustila je snimanje emisije "Nedeljno popodne" zato što je trebala da gostuje zajedno sa svojom koleginicom Sekom Aleksić. Svađa između ove dve pevačice nastala je kada se Seka nije pojavila na Darinoj svadbi .

Dara Bubamara pobegla sa snimanja zbog Seke Aleksić



"Snimanje se odvijalo normalnim tokom, Dara je bila dobro raspoložena, otpevala je dve svoje pesme i predstavljala jedan od tri restorana u studiju. Odjednom se smrkla. Niko nije shvatio razlog dok nismo čuli da Lea Kiš organizatoru emisije najavljuje da treba da ide deo u kojem će Seka ući u emisiju".

"Pošto je svima poznato da već dugo ne govore, nikog nije iznenadilo što joj to ne prija, ali da će zbog toga napustiti emisiju, nismo očekivali. Bubamara je kao oparena ustala sa svog mesta i u hodu promrmljala da mora hitno da napusti snimanje zbog nekih obaveza. Pri izlasku iz studija pravila se da ne vidi svoju koleginicu, pa je okrenula glavu na drugu stranu. Naravno, snimanje je nastavljeno, a Seka je posle otpevane pesme zauzela bivše Darino mesto, tako da je sve privedeno kraju bez problema" - otkrio je neimenovani izvor.

"Nisam znala da je ona bila na snimanju. Morala sam zbog sina da idem u Novi Sad" – prokomentarisala je Dara.

Sa druge strane, press služba Seke Aleksić kaže da se pevačica pojavila kao specijalni gost u emisiji kod Lee Kiš i da Daru Bubamaru opšte nije primetila:

"Seka je bila specijalan gost u prazničnoj emisiji Lee Kiš, što znači da je pred kraj emisije ušla na 10 minuta, otpevala dve pesme i poželela gledaocima Televizije ‘Pink’ srećnu slavu Sveti Nikola, jer se tada emitovala emisija. Ona nije videla u studiju pomenutu pevačicu niti je znala da je uopšte bila tu, pa samim tim ne zna razlog zbog kojeg je njena koleginica napustila emisiju".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>