Region

Svet

Režiser koncerta u Areni: Severina mi duguje pare

Poznati srpski režiser Jug Radivojević, koji je režirao Severinin spektakularni koncert u "Beogradskoj areni" 17.oktobra prošle godine, tvrdi kako njemu i celokupnoj ekipi nije isplaćen ugovoreni honorar.

Režiser koncerta u Areni: Severina mi duguje pare



"Iznos koji mi duguje je lična i profesionalna stvar i ne bih to otkrivao. Koncert je održan odavno i sramota je što se meni, ali i celoj ekipi, nakon toga šest meseci niko nije javio na telefon, makar da se izvini zbog kašnjenja isplate. Isključivali su telefone kada bismo pokušavali da ih dobijemo. Bilo je nas dosta u organizaciji, čitav jedan tim" – rekao je Radivojević i dodao:

"Ne volim sud i tužbe i izbegavam tu vrstu presije, ali ne znam kako ću rešiti ovaj problem jer se pojavio još jedan momenat a to je Severinin DVD s koncerta iz Beogradske arene koji smo mi radili. Nije se udostojila ni da me pozove i pita za saglasnost što je, u najmanju ruku, neprofesionalizam".

Istovremeno, Severinin menadžer Tomica Petrović poručuje: "Ne bih komentarisao to što je Jug izjavio, ali odgovorno tvrdim da to nema veze sa istinom!".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>