Region

Svet

Ovonedejne sluge Ekrem i Vendi (Video)

Ovonedeljne sluge gazde Marijana Rističevića na imanju u Lisoviću biće Ekrem i Vendi. Vendi je to shvatila kao atak na nju, dok Ekremu ništa nije jasno.

Ovonedejne sluge Ekrem i Vendi (Video)



"Da je Boki tu, bio bi i muški i ženski sluga, i rešili bismo i formu i sadržaj, ali nije. Ima li dobrovoljaca" – pitao je gazda Marjan. Pošto se prijavila samo Eva, od njega je dobila pitanje – “da li ste ozbiljni”?

"Gospođo, uz dužno poštovanje, ja nisam kriv za Vaše godine! Ovo je oktroisana vlast od strane Šumadinca Ace, i ja moram da razmišljam o tome šta bi on uradio, i nekoj dramaturgiji koja je ovde neophodna" - rekao je Marjan, i odbio da uvaži Evinu ponudu.

"Godinu dana ste mlađi od moje majke i bolesni, ali ću uvažiti Vašu ideju da se sluge promovišu ove nedelje. Ženski sluga biće Vendi, jer je favorit i uvredila je Acu da je parazit. Drugi sluga biće Ekrem, da se njihova ljubav nastavi u blizini moje omiljene krave Ruže" – rekao je Marjan.

"Vaša ozlojeđenost je u gro planu, i ne plašim Vas se" – rekla je Vendi, a Ekrem drhtavo dodao da “ide u Arenu”, ne shvatajući da imenovanje za slugu ne znači automatski duel.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>