Region

Svet

Vendi otkriva detalje veze sa Šešeljom: Znao je da mi orošava i telo i duh!

Pevačica Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje svoje veze sa  Vojislavom Šešeljom! Znao je da mi orošava i telo i duh, a pamti ga po dostojanstvenom držanju.

Vendi otkriva detalje veze sa Šešeljom: Znao je da mi orošava i telo i duh! Foto: Instagram



Vesna Vukelić ističe kako njenu vezu sa prvim čovekom radikala pamti po dostojanstvenom držanju:

"Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem pretstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera."

Ona još tvrdi da je do udaljavanja nje i Šešelja došlo zbog činjenice da je on tražio "ženu preko devojke":

"Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće."

Sto se tiče seksa Vendi o Šešelju kaže da je virtuoz:

"Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh. Pravi stomakougodnik je postao tek kada smo se rastali. Zato što se više od tada nije trošio na pravi način."

Ponovo bi bila sa njim u vezi, a sve "u korist duha i tela". O pojedinim navodima da lider SRS ima ljubavnicu pevačica kaže da Šešelj ne važi za uspavanog čoveka niti je dozvoljavao da se pesimizam i nihilizam instaliraju kroz njegovo biće:

"Kod Voje je seskualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako ga nema nije blesav da sedi kući sa prekrštenim nogama."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>