Zdravlje

Ljubav

Lovorov list leči urinarne infekcije, smiruje psihu, spasava srce!

Lovorov list leči urinarne infekcije, smiruje psihu, spasava srce! Čudotvorna biljka koju je šteta koristiti samo kao dodatak jelima. Najbolji način je staviti sveže ili suve listove u vruću vodu i udisati paru.

Lovorov list leči urinarne infekcije, smiruje psihu, spasava srce! Svet Plus



Od lovorovog lista ima mnogo više koristi od samog ubacivanja u lonac kako bi jelu dao aromu. On usporava starenje, umiruje, pomaže u borbi protiv bakterija, leči disajne puteve. Lovorov list je čudotvorna biljka i šteta ga je koristiti samo kao dodatak jelima. Stručnjaci kažu da se radi o vrlo moćnoj biljci koja usporava starenje, popravlja raspoloženje, čisti telo, rešava respiratorne probleme...

 Lovorov list je stimulans disajnih puteva i može pomoći izbacivanju sluzi iz pluća. Najbolji način je staviti sveže ili suve listove u vruću vodu i udisati paru, inhalirati se. Pomaže i mazanje uljem lovora po grudima. To leči alergije i astmu.

Lovor pomaže kod dijabetesa, istraživanje je pokazalo da konzumiranje 3 grama lovora na dan smanjuje nivo glukoze kod ljudi koji imaju dijabetes tipa 2.

Pomaže još kod mučnine i umora, razbuđuje – kombinacija hemikalija u lovorovom listu deluje smirujuće na telo i psihu. Sve što trebate da uradite je da zapalite nekoliko listića u prostoru u kome boravite i udisati taj dim. Ali, to nemojte raditi pre spavanja jer će vas miris zapaljenog lovora rasanjiviti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>