TV Show

Parovi

Hteo da preskoči zidove Zadruge: Gagi Đogani otkrio najbolniji trenutak iz rijalitija!

Otac Lune Đogani koja je već mesecima u rijalitiju “Zadruga”, gostovao je u emisiji “Magazin In” i tom prilikom otkrio kada mu je bilo najteže da gleda svoju ćerku i zbog čega.

Hteo da preskoči zidove Zadruge: Gagi Đogani otkrio najbolniji trenutak iz rijalitija! Foto: Youtube Printscreen




Gagi Đogani, otac blogerke Lune Đogani koja je svojim ponašanjem u rijalitiju “Zadruga” stekla kako večne neprijatelje, tako i one koji će je doživotno podržavati, gostujući u “Magazinu In” kod Sanje Marinković, otkrio je zbog čega je u jednom momentu poželeo da preskoči zidove rijaliti “grada”:

 Moje dete je doživelo panični napad u "Zadruzi". To je bilo strašno. Ne možete ni da zamislite kako sam se osećao gledajući to. Strašno je šta rijaliti uradi od čoveka - rekao je Gagi, a potom dodao nešto što do sada niko nije znao:

 - Ja znam kako je to. I ja sam jednom u životu doživeo panični napad. Svako ko je prošao kroz to zna koliko je to strašno. Jako je teško gledati rođeno dete kako toliko pati i ne moći da mu pomogneš. Hteo sam da preskočim zidove "Zadruge", da uđem tamo i da joj pomognem, da je utešim, ali sam bio bespomoćan - završio je priču Đogani.


 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>