TV Show

Parovi

Pavle Jovanović izneo šok detalje! Doživeo je slično što i Janjuš (VIDEO)

Bivši rijaliti učesnik Pavle Jovanović izneo šok detalje iz svog života. On je doživeo slično što i Janjuš, odnosno njegova sestra je izvršila samoubistvo. Pavle se osvrnuo i na ostale učesnike rijalitija kako sadašnje tako i bivše.

Pavle Jovanović izneo šok detalje! Doživeo je slično što i Janjuš (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/HYPE TV




Jovanović je gostovao na Hype televiziji i tom prilikom otkrio mnoge stvari koje javnost nije znala, između ostalog i da je doživeo sličnu tragediju kakvu je nedavno imao i Marko Janjušević Janjuš:

"Ja sam preživeo istu situaciju kao Janjuš, izgubio sam sestru na isti način, izvršila je samoubistvo, nikada o tome nisam pričao, niti nešto želim da pričam. Ja ga potpuno razumem kako se oseća, nije uopšte lako, niti da se vrati, niti da opet uđe unutra, a pod ugovorom je, trebao bi da se vrati, a ne može da se smeje, ne može da se zeza, to su jako teške stvari, ne znam šta će da bude. Želim mu da ostane normalan u glavi, nikada to neće prevazići samo će naučiti da živi sa tim." – rekao je Pavle.


Pavle Jovanović se ranije družio sa Anđelom Đuričić ali sada o njoj nema lepo mišljenje:


"Anđeli jesam pozajmio svoj auto, ali ja sa njom nemam kontakt od kada je izašla iz prošle sezone, ne želim da se čujem sa njom, nema potrebe. Reći ću da sam joj na prijateljskoj osnovi pozajmio moja kola i ne bih da dužim." – rekao je Jovanović.


Osvrnuo se i na druženja sa Anđelom Rankovićem sa kojim više takođe nije u dobrim odnosima.

"Anđelo je pokušao da muva moju devojku. Dečko koji nema kodekse, on tako redom svima muva devojke. Nisam se video sa njim jer me izbegava. Dečko ne može nakon ovakvih izbora koje pravi nikada da ima normalnu devojku. On i Anita su stvoreni jedno za drugo." – zaključio je Pavle, koji kaže da nikad više ne bi bio sa devojkom iz rijalitija.





Foto: Printscreen Youtube/Red TV




Nezaobilazna tema bila je i njegova bivša devojka Dragana Mitar, za koju je istakao da je nakon estetskih operacija nije ni prepoznao.


"Iskreno da ti kažem nisam je nikada više ni video, ni sreo ni imao potrebu, niti želeo, ni bilo šta. Čak su mi novinari skoro poslali neki snimak, ja je nisam ni prepoznao." – rekao je Jovanović.



Pavle Jovanović je kako kaže slobodan:


"Moj ljubavni život je trneutno sinlg, i singl je generalno već tri godine. Ja sam imao vezu od 13 godina, i imao sam neku situaciju o kojoj se i u rijalitiju pričalo vezano za tu devojku, ja sam je vodio na abortus tada, čemu se kajem danas jako. To mi je posle tri godine najveća greška u životu koju sam napravio, nisam to trebao da uradim. To je jedina devojka s kojom bih i s kojom sam imao želju i volju, kao i dan danas, sa kojom bih pravio porodicu i ostvario se kao otac. Tako da, eto od kad sam raskinuo sa njom nisam imao ozbiljne veze, uvek su neke kombinacije ili simpatije, ajde tako da ih nazovem." – zaključio je Pavle za Hype televiziju.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype

Povezane vesti:


>