TV Show

Parovi

Potresna ispovest supruge Samira Ramovića! (VIDEO)

Ivana Ramović, još uvek zakonita supruga Samira Ramovića gostovala je u jednoj emisiji gde je iznela svoju potresnu ispovest. Naime Ivana i Samir imaju blizance, dečaka i devojčicu koji boluju od autizma, a u toku emisije oglasio se Damir Ramović i upozorio je da pazi šta govori...

Potresna ispovest supruge Samira Ramovića! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Emisija "ShowBliz" gde je gostovala Ivana Ramović podigla je veliku prašinu i zbog osetljive teme ali i zbog toga što se Samir sada nalazi u rijalitiju "Elita" gde se zaljubio u Milenu Kačavendu.


Supruga rijaliti učesnika aktuelnog rijaliti formata, Samira Ramovića, u svom prvom i jedinom pojavljivanju, otkrila je sve o odnosu sa Samirom.

"Ja nisam bila za njegov ulazak u rijaliti. Čak nisam to ni saznala od njega, nego od nekog sasvim drugog. Posle kada mi je on rekao, nije mi se dopala ta ideja. On, moja sestra bliznakinja i ja brinemo o našim blizancima sa autizmom. Teško mi je, ja mogu sve sama, ali teško je." – rekla je Ivana u emisiji ShowBliz na Hype tv.


"Toliko sam se borila da bih dobila svoje blizance, nikada neću odustati od njih. Imala sam užasnih situacija. Jednom prilikom kada nije uspela vantelesna, ja sam prokrvarila u toku noći. Bila je rana trudnoća. Takav bol nikada nisam doživela. Meni su se prsti na rukama grčili, kasnije sam saznala da se to dešava kada dolazi do pobačaja."- priča Samirova supruga, sa kojom ne živi već dve godine ali su zvanično još uvek u braku.



Ivana Ramović je pričala i o tome kako je izgubila plod u prvoj trudnoći:


"Mnogo sam već iskrvarila, kada su mi u hitnoj rekli da je pobačaj sigurno. Bila sam jako mlada i nisam bila svesna šta se dešava. Doktor koji je bio besan što je morao da me primi na kraju smene. Moj muž me je bukvalno na onom stolu u čekaonici, ugurao u ordinaciju. Ja vidim da me boli i vidim da krvarim i ja sam nekako onako instinktivno pitala “Da li ova beba može da ostane?”- pričala je Ivana.

"On je uzeo onu kr**vu gazu i nabio mi u facu i rekao “Da li ti misliš da OVO može da ostane?" – šokirala je Ivana.




Foto: Printscreen Youtube/Pink


Samirova supruga Ivana Ramović je predsednica udruženja za decu kojoj je dijagnostikovan autizam u Crnoj Gori, progovorila je o surovim komentarima sa kojima se suočava svakodnevno:


"Niko moju decu ne sme da dira, za to lomim ruke. Ima jedna žena u porodici, široj familiji mog muža koja moju decu naziva pogrenim imenima. Naziva ih kretenima, monstrumima, r*tardima. Sva sreća pa moja deca ne razumeju te reči." – šokirala je Ivana Ramović, pa nastavila:

"Ostavite nas na miru! Ja mogu sve sama, samo me pustite! Možda njoj treba pomoć kao i mojoj deci."– rekla je Ivana u svojoj potresnoj ispovesti.



Na zvaničnom Instagram profilu HypeTV oglasio se korisnik pod imenom Damir Ramović, koji se predstavio kao brat rijaliti učesnika Samira i žestoko osuo paljbu po Ivani Ramović, optužujući je da laže, te da pazi šta priča:





"Ljudi, ova žena mnogo laže! Veliki manipulator! Ja ćutim, ali moga brata ne može da blati jer je 1000 puta gora od njega. Najviše zaboli nepravda i laž, udar na moje, zato ovo pišem, inače me ne interesuje, ona neka živi svoj život.

Mi živimo u isti ulaz, ne samo ja nego čitava zgrada zna kako se ona ponaša prema svojoj djeci, tako da sam htio policiju da zovem kako se često ophodi prema njima! Samo jedan snimak da izbacim sve bi vam bilo jasno! Ne diram je, ali na laži nisam imun! Ona Samira samo može da hvali kakav je bio do nje! A što ne kaže što se razvode? Samir je preko mnogih stvari prešao ali preko jedne nije htio. Samo neka ne laže jer će sama sebe da iskompromituje. 






Foto: Printscreen/ hypetv




Zato je sada poručujem da se mane bacanja ljage na moga brata, i neka pripazi na svoje ponašanje, jer ona dobro zna što je ušao unutra í za koga, i šta upravo ona očekuje od njega kada izađe. 

Koliko mu je samo teško kada je skupio snage da ude tamo na 10 mjeseci da ih ne vidi, a to sve radi za djecu i njihovo dobro, i neka ga ne dira, jer tu žrtvu što on radi za njih bukvalno kao da je u zatvor pošao, on je svo vrijeme veliki borac, pa i sve tretmane i sve što imaju za napredak on se bori. Zato lvana MOLIM TE ne izmišljaj i ne pravi problem de ga nema"




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>