TV Show

Parovi

Filip Car izveo iz porodilišta Aleks Nikolić i Leonu! (VIDEO)

Bivši rijaliti takmičar Filip Car, izveo je iz porodilišta - Narodni front, Aleks Nikolić i svoju ćerkicu Leonu! Bio je vidno zbunjen, pa čak i neraspoložen ali pogledajte i sami...

Filip Car izveo iz porodilišta Aleks Nikolić i Leonu! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/hupe tv




Na licu mesta, Hype tv je uhvatio trenutak koji će mnoge dirnuti, posebno fanove novopečenih roditelja. Nakon spekulacija o njihovoj budućnosti, Aleks i Filip Car su se konačno pojavili zajedno ispred porodilišta, ostavljajući jasnu poruku.

"Oporavljam se odlično. Biti majka je nešto najlepše," kratko je rekla Aleks Nikolić, dok je Filip brzo pobegao u automobil.



Konačni susret

Filip Car je stigao u poslednjem trenutku, izbegavajući brojne medije ispred. Sa sobom je imao dvojicu pratilaca, ali nije nosio ništa - ni nosiljku, ni poklon, ni cveće.

Nije delovao sigurno, čak i malo zbunjeno, protrčavši pored fotografa i ulazeći u zgradu porodilišta. Nekoliko puta je provirivao kroz vrata, nadajući se da su mediji nestali. Bilo mu je jasno da nije srećan zbog pažnje novinara, ali nije imao izbora. Nervozno je šetao hodnicima, čekajući na otpust. Kasnije mu se pridružila i Aleksandrina sestra.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hype

Povezane vesti:


>