Zadruga

Parovi

Zadruga: Svađa Milana i Mace digla sve ukućane na noge! (VIDEO)

Stari rivali rijalitija "Zadruga" ponovo zaratili. Svađa Milana i Mace digla sve ukućane na noge! 

Zadruga: Svađa Milana i Mace digla sve ukućane na noge! (VIDEO) Screenshoot YoutubeMilanu Miloševiću nije se svideo Macin potez, sa kojom je mesecima u svađi, zbog čega nije mogao da se suzdrži pa je svoje negodovanje pokazao tokom žurke koja je bila prošle noći u "Zadruzi". Novinar je bio poprilično ljut i nije štedeo reči uvrede:

"Došla tera Boru, k*rva jedna raspala! Eto ti k*rvo! M'rš k*rvo! Neću da se iskuliram! Napala Boru! Ološ! Šta joj je Bora kriv?! Kakva je to budala!"

Obratio se i Milici Dugalić:

"A tebe neka bude sramota kada sediš sa njom i hvališ je! Sedala si jedno jutro sa njom u krevetu i dizala si je u zvezde! Ona je ološ!"

Ostali ukućani davali su savete Milanu, a zatim je on izašao iz kazina sa Saškom Karan. Nešto kasnije Maca se dohvatila mikrofona i zapevala, a to se takođe nije dopalo Milanu koji je odbijao da sluša pevanje svoje cimerke.

Maca se posle žurke zbog ove situacije, posvađala u spavaćoj sobi sa ostalim ukućanima, najviše sa Mikijem Đuričićem, a Miljana Kulić se rasplakala. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video snimcima koji se nalaze u nastavku teksta. 


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>