Zadruga

Parovi

Tara Simov napustila zemlju nakon skandala!

Tara Simov, koja je bila deo rijaliti programa Zadruga, odlučila je da napusti zemlju nakon što je doživela nasilje od svog dečka Danila Raičevića. 

Tara Simov napustila zemlju nakon skandala! Foto: Printscreen Youtube/hupe tv
Raičević je bio nasilan prema njoj više puta u prošlosti. Nakon što je pružila mnogo dokaza o nasilju koje je trpela, Tara Simov se odlučila da ode na putovanje i pronađe mir na toplijem mestu. Međutim, nije želela da otkrije gde se tačno nalazi.

Nakon što je objavila video-snimak nasilja, Tara Simov se prvi put oglasila i prekinula svoju ćutnju. Na svom Instagram profilu izrazila je bes zbog negativnih komentara koje je dobijala, i najavila je da će podneti krivične prijave protiv svih koji je napadaju putem interneta.


Svaku reč i osobu koja vrši trenutno sajber nasilje u mom smeru po komentarima na mrežama, ću krivično goniti. Stidite se! - napisala je Tara Simov putem svog Instagram naloga, a ispod snimka nasilja ređali su se komentari:"Bolje nisi ni zaslužila"

"Karma je k*čka, Tara se identično ponašala prema Ša i prema mnogim devojkama u Zadruzi, tako da zaslužuju jedno drugo. O**ši kojima treba oduzeti dete",

"Da je nasilje i maltretiranje, ne bi imala kad da snimi i sve zabeleži kamerom","Gledali smo je u Zadruzi. Gde je snimak gde poteže nož?!",

"Ovako je snimala i Ša i glumila žrtvu. Pravda za Danila"


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>